Nivell de satisfecció de l'alumnat de batxillerat a Educació Física

 

El treball que vaig optar va ser sobre el nivell de satisfacció de l’alumnat de batxillerat sobre les classes d’educació física del curs 2010-2011.

En aquest treball es veu reflectit si els alumnes els hi ha agradat fer educació física al institut Alt Penedès perquè és un dels millors valorat de tota la comarca i els voltants.

Hi consta una enquesta que la vaig repartir per tot el curs de primer de batxillerat, en el dia de repartir-les, faltaven unes quantes persones i la mostra sobre el que em basaré seran de cinquanta-vuit persones.

El treball està dividit en:

Primer la programació que hi va haver al llarg de tot el curs 2010-2011. He aconseguit l’ordre de programació gràcies al meu tutor de trec, en Jaume Martinez que m’he la deixada per fer tota aquesta part.

Després les enquestes amb les gràfiques corresponents i les seves explicacions.

Seguidament hi ha l’annex que són totes les enquestes repartides situades en l’altre dossier. La forma de fer les enquestes ha estat gràcies a dos llibres obtinguts de la biblioteca del institut, on m’he pogut basar gran part del treball fet.

Per finalitzar el treball hi ha les conclusions que he pogut treure sobre els resultats de les enquestes obtingudes.

La hipòtesi que he volgut fer és mirar si era veritat que aquest institut està tant ven valorat a nivell d’educació física, no es valora el professor, sinó la programació i la manera d’executar-la.