Aquí us deixem un recull dels missatges que hem rebut durant tot l’any a la bústia que hi ha a consergeria. Esperem que us agradin!

Hola! Sóc una noia de 3r i m’agradaria dir a la meva millor amiga que és la millor! Una amiga.

Volia dedicar-li una cançó (‘…’) a un noi de 2n d’ESO que es diu Joan, pel nostre millor estiu junts.

Juan, vull que sàpigues que estic bojament enamorada de tu i sempre estaré al teu costat! T'estimo!

Estoy enamorado de una chica de 4rt de ESO y quería que supiera que aquí hay alguien que la recibe con los brazos abiertos. Tu Príncipeblaugrana.

Per a totes les noies de 4t d’ESO va dedicada aquesta cançó ‘Au si te pego. (El grupito).

Professora de català s’ofereix per fer classes particulars. L’i truqueu de set a buit per la tarda. Preus anticrisis. Florinda, la profe més guay.

HOLA. Som 4 alumnes d’algun curs d’aquest institut i ens volem queixar del menjar!!! Sabeu que hi ha un noi que és molt “pavo”, d’ulls blaus, i li diuen actimel? Ja el podeu conèixer. Bé, doncs li podeu dir que no es passi de llest, OK? Adéu anònimes.

Tan sols et vull dir que aquest 4t curs, de tots els que he estat al teu costat, ha estat un dels millors de la meva vida… Vull que sàpigues que, per molt que ara estiguis en una classe i jo en una altra, et trobo molt a faltar. T’estimo. Vidas entrecruzadas.

Pel Lluc Bargues, una abraçada de les alumnes de 2n A. No t’oblidarém mai, en el passat, en el present i en el futur de l’indicatiu. T’estimém, encara que sigui per imperatiu legal. Tope guay.

Ferran Clemens, estás com un mismissím tren. For ever you. De les teves 2 admiradores.

Una salutació per a tota la classe de 4rt B, que és la millor que hi ha a tot l’institut, i la que es comporta millor. J.F.K.