Hola. Us presentem la nostra desitjada i entretinguda revista. Està feta per un meravellós grup d’alumnes i alumnes de 4t d’ESO. Ens hem encarregat de fer que tot sigui més divertit i més entretingut, a l’hora que tu la llegeixis i perquè la descobreixis... Aquesta revista està a l’abast de tothom, i està pensada per a TU.

Tot el que hem fet, ha sortit de la nostra gran imaginació i enginy. I les moltes ganes que tenim a l’hora de treballar per fer les coses el millor possible, amb tot el nostre afecte i amor.

Si us agrada la idea de llegir la nostra, la vostra, revista, us animem a què hi participeu conjuntament per dur aquest projecte endavant.

Les vostres opinions, escrits, idees... seran escoltades per tu i per tots els altres. Així, aprendràs a expressar les teves opinions i a treballar en un projecte i amb un gran grup com aquest.

Esperem que sigui del vostre gust. Cliqueu i disfruteu amb nosaltres...

Redacció: Jonhatan Cañamero, Wendy Orden.

Portada: Miquel Villalba, Nil Serramià.

Col·laboradors: Ouarda Bilal, Mouna Soudika, Rahima Azahriou, Íngrid Giménez, Arantxa Jiménez, Elia Prades, Fàtima El Faquyr, David Ferrando, Laia Carbó, Elsa Mira, Mònica Mata, Anna Cuscó, Judith Esteve, Sara Amghar, Laia Vallès Rovirosa, Sara Marín Vallejo, Estela Mª Bolivar, Soukaina El Hajjioui, Muela, Roig.

Direcció: Jaume Gaya.

Direcció tècnica: Josep Lluís Moran.