Hola. Sóc be happy. Us vull dir que m’agrada fer sortides. En tenia una per anar al Cosmocaixa i me la vaig preparar. Vaig fer el pagament a l’últim dia i ho vaig entregar el mateix dia. Però, precisament el dia de l’excursió, em diuen que no hi podia anar. Em vaig quedar de pedra: Com que no hi podia anar? La resposta va ser que havia entregat el paper de pagament fora de termini, cosa que no era veritat. Em fa molta ràbia que passin coses així.Que estiguis preparat/da i Pum, just a l’últim moment no hi puguis anar. A veure si una altra vegada aquestes coses no tornen a passar. L’experiència em diu que haig de pagar abans.

Be happy.

Estimada revista. Hi ha una cosa que em preocupa molt. I aquesta cosa són els meus estudis. Ara estic a 4t d’ESO, i m’agradaria fer Batxillerat, concretament el Social. Però no sé si ho podré fer. Això és el que més em preocupa. Sóc conscient que no sóc dels millors alumnes, però tampoc dels pitjors. M’hi esforço, i hi dedico moltes hores, als estudis. Potser així, amb esforç i dedicació, ho podré aconseguir. Sempre em queda l’estiu. No em desanimaré, i ho intentaré fins al final.

I will survive for this difficult time.

Hola, som un grup de 4t d’ESO i volem fer Cicles Formatius l’any vinent. En el nostre cas, volem fer el cicle formatiu sociosanitari. Ens tocarà anar a Sant Sadurní, concretament a l’Intermunicipal. Ens han dit que està bé, el cicle, i el lloc també. El cicle va d’aprendre a tractar amb nens petits, gent gran i amb discapacitats de diferents nivells. I ara, les paraules màgiques: Bye, Bye, Alt Penedès.

Aura, Sara i Agustí.

Ep, som un grup d’alumnes de 4t d’ESO. Voldríem dir que ens ha agradat molt la iniciativa de l’autor a l’aula; o sigui, de fer venir l’autor o autora dels llibres de lectura que llegim. Ens ha encantat veure l’Anna Tortajada. Coneixíem el seu llibre de La banda de la placeta, perquè el vam llegir a 3r. Però no havíem llegit mai el de Palestina, simfonia de la terra. En alguns moments, se’ns feia una mica àrid, especialment en relació als personatges. Però l’exposició de l’autora ens ha servit per aclarir alguns punts, i ens ha encantat. Volem felicitar l’institut Alt Penedès per fer iniciatives com aquesta.

Tres lectores “empedernides”

Acte de cloenda de 2n de Batxillerat, 2011-12

El divendres 31 de maig, l’alumnat de 2n de Batxillerat del nostre institut va organitzar un acte de cloenda molt emotiu, en companyia de les mares i pares, i del professorat. Va ser una festa molt entranyable. Hi va haver de tot i força: humor, ball, alegria i llàgrimes d’emoció, especialment a l’entrega de les orles. I no van faltar tampoc els diplomes pel professorat, amb música de tots colors: a la més clàssica, a la més boja, a la més fina, a la més insectofòbica, a la més tranquil·la, al més sexy, al més ordenat, al més impuntual, al més bohemi, al més marxós, al més patós, al més solitari, al més patriòtic, al més rialler… Una mica de primavera sound per a tothom, una dosi de bona festa i alegria en un moment tan important com és arribar al final d’una etapa. Una festa liminar que augura bons vaticinis per un futur prometedor per un més que lloable bon alumnat. Nois i noies, no oblideu mai el vostre pas per l’institut Alt Penedès.

Amics per sempre.

“Només ens queda l’amor” de Agustín Fernández Paz

Hi ha una trama de fils invisibles que uneix les vides dels personatges d’aquest llibre: tots ells descobreixen que l’amor és un sentiment poderosíssim, capaç de transformar-los per complet i de fer-los veure la vida d’una altra manera. Però també experimenten l’amargor del desamor, o de l’absència, o dels amors trencats. L’amor aflora en totes les expressions: des del primer amor adolescent fins al que es manté més enllà de la mort. I, sempre, amb els llibres com a companys de l’aventura d’estimar.

 

 

UN CD…

 

“Anna Roig i l’Ombre de ton chien”

Benvolguts lectors. Som un grup de mares i pares que volem felicitar tots els qui féu possible la revista Click. El resultat viu i refrescant d’aquesta no seria possible sense el vostre esforç i creativitat. A tot l’equip de la revista, moltes felicitats. I ànims per seguir treballant en aquest projecte col·lectiu.

Un grup de mares i pares