Tot seguit us explicarem una nova sortida laboral que es pot tirar endavant amb els estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, que s’estudia al nostre centre.

Recordeu que actualment l’electricitat d’un Cicle de Grau Mitjà no serveix sols per a fer d’electricista a vivendes i empreses. Ja fa temps que toca àmbits de la informàtica i la instrumentació aplicades (les mesures, els sensors, els actuadors, etc), i sempre, tenint en compte la seguretat de persones i coses (per això hi ha la normativa).

Penseu que per a poder fer tot això el nostre centre s’ha anat dotant, al llarg de més de 35 anys, de materials i instal·lacions reals, no maquetes, sinó del que existeix al mercat, el que es troben els professionals quan estan treballant, en definitiva, el que fan servir les empreses. Gràcies a aquest esforç dels professors, el nostre centre és reconegut per professionals i empreses del sector, així com per part d’altres centres, que es fixen en els nostres equipaments.

Un nou concepte de relació entre les persones i el seu hàbitat.Així com Internet va revolucionar la comunicació entre les persones, la domòtica canviarà abans del que vosaltres imagineu el concepte de les instal·lacions de l’habitatge tradicional. La domòtica és un sistema de control integral de la instal·lació elèctrica, que des d’una central amb un ordinador programable permet controlar totes les funcions associades a la xarxa elèctrica d’un habitatge (domòtica) o edifici (inmòtica).

Aquest control es pot dur a terme des d’una pantalla tàctil, des de la seva palma, i fins i tot des de qualsevol lloc del món a través del telèfon o per Internet.