Ai, sempre ens toca començar per tu. Ets massa pacífic/a... Dóna un toc de “vidilla” a l’estiu, o si no acabaràs jugant al dòmino al casal d’avis!

Per cert, vés en compte si et tenyeixes, que els cabells no acabin enrossits com el nen del Cola-Cao de l’any passat!

Intenta renovar el teu repertori al llit. Sí, ho has llegit bé. No sempre dormis de costat! Dorm sempre amb pijama si no vols acabar irritat/da, de les picades de mosquit... MALPENSAT/DA! No sé quan maduraràs! Però mira, de més verdes en maduren!

No és que siguis despistat, és que et fas el despistat per espessigar, eh?

Vigila que la setmana se’t presenta amb perspectives diferents. Què dic la setmana! El mes! I, per què no, la resta de l’any! En fi, hem donat tantes voltes sobre el tema, que ja no sabem el que t’anavem a dir, que les despistades som nosaltres!

Això, això peixet.... Agafa aire abans de fer la teva feina dins l’aigua. Que al principi tens fred, però de seguida t’escalfes, eh pillín!

Sí, sí ... Ja pots anar dissimulant... Però nosaltres ho sabem tot! El teu truquillo per lligar és una mica cutrillu, eh! Ens ofeguem i pim pam, pim pam, boques vienen, boques van!

Aiii noi… Vigila per on passes, que ens estàs fent malbé totes les portes eh…, dels “cuernos” que arribes a dur!

Ai la teva “xurry” que al final haurà d’agafar el toro per les banyes! Sí, sí... ella l’haurà d’agafar, perquè tu no ets capaç ni de dominar un Chihuahua!

Ei noia! Si entre “braçada i braçada” dins la piscina t’agafa fred, et recomanem que mengis un plat calent, calent, que a la piscina n’hi ha molts! Només que busquis un pèl, segur que aviat en trobaràs un manyoc, i ben juntets!

Menja bé, que si no acabaràs com un toro... Fes-nos cas!

Comença a prendre decisions amoroses; que aquest estiu, trobaràs la teva mitja taronja; si no, el que trobaràs serà una mitja bleda!

I tu, maca, no vagis tant al mercat... Vés a un superverd. No siguis tu la bleda soleiada, que has de trobar la teva mitja taronja! La cosa va de cítrics!

Nena, no siguis fava! Llença’t a la piscina, que algun dia has d’aprendre a nedar, dona!

Ep, tu, xicot! Sí, sí, tu. Vine cap aquí: com tens el termòmetre? Ja has pres la temperatura de l’aigua? Ni fred ni calor, oi? Doncs apa, a escalfa-la com puguis i a nedar!

Fes-nos cas i decideix-te d’una vegada: vés al gimnàs. La balança s’està començant a desequilibrar. Vols dir que una mica d’entrenament no t’aniria bé?

Vigila amb el que pensa la gent de tu: treballes com un condemnat, però ets un garrepa miserable i un cap de pedra. I en realitat, tenen tota la raó.

Canvia de pentinat de tant en tant que no és bo que et llepin vaques cada dia. Ah! ara ja entenc perquè tens tanta mala llet, les vaques que et llepen són de mala qualitat! Ja sabem tots que t’encanta el plaer, eh!? Però, alerta! Això pot fer que “cometis” molts excessos alimentaris... Així que al tanto, que va de canto!

Ai noia, noia… Desperta’t d’una vegada, que ja ens anem fent grans!

Al nostre entendre, ja va essent hora que obris TOTES les portes a tot allò que ve de fora! Sí, sí, a TOT!

Ara, això sí. Si menges un plàtan, recorda que s’han de pelar; i vés en compte, que n’hi ha alguns que són molt grossos!

Vius amb intensitat i la teva preocupació més important és penetrar profundament en els secrets de la vida (Ep, no pensis malament!). Ets la persona més “lligona” del món. Però ALERTA, ets molt gelós en l’amor i sobretot en qüestions sexuals! Més et val que agafis “una chica para todas las noches” que no pas “todas las chicas para una noche”!